Olen 39-vuotias nainen Hyvinkäältä. Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa eri muodoissa niin ryhmän seassa kuin yksinkin. Lapsuudesta nuoreen aikuisuuteen harrastin budolajeja judosta ju-jutsuun ja lopulta thaiboxingiin. Taistelulajien jälkeen tanssi askeleiden kautta päädyin ryhmäliikunnan pariin, josta siirryin ohjaajaksi spinningiin, crossingiin, venyttelyyn sekä lihaskunnon tunneille 2003. Kuntosali on siinä sivussa pysynyt pitkään muiden lajien rinnalla ja onkin pysynyt jo yli 20 vuoden ajan. Uusimpana tulokkaana liikuntaan on tullut Crossfit.

Olen valmistunut 2020 jalkaterapeutiksi Metropolian Ammattikorkeakoulusta. Jalkaterapeutti on Valviran rekisteröimä nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Jalkaterapeutti edistää kaiken ikäisten ihmisten liikkumis- ja toimintakykyä jaloissa. Työ sisältää iho- ja kynsimuutosten hoitamista, nivelten mobilisointia, kuntoutusta ja harjoiteohjelmien suunnittelua sekä niiden läpikäyntiä, jalan kiputilojen selvittäminen ja hoitaminen, teippaukset, fysikaaliset hoidot alaraajoissa (esim. sähköhoidot), liikeanalyysiä, omahoidon ohjausta jne. 

 

Ohjauksissa tyylini on yksilöivä ja aina pyritään rakentamaan treenaaminen osaksi arkea, asiakkaan omien toiveiden ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Räätälöidyissä ohjelmissa käydään tekniikat läpi huolella ja kuormitus katsotaan liikkeeseen sopivaksi. Suunnittelen liikkeet jokaisen kunto- ja liikkuvuustason mukaan, jolloin treenistä saadaan paras mahdollinen hyöty.

Hierojana olen toiminut vuodesta 2012. Hierontaotteeni ovat napakat ja tiukatkin jumit saan usein jo ensimmäisellä kerralla helpottumaan, toki sarjahoitona päästään aina parempaan lopputulokseen.​​ 

Personal trainer ja ravintovalmentajan koulutukset olen käynyt Trainer4Youlla (PT 2013 ja Ravintovalmennus 2016). Klassisen- ja urheiluhieronnan koulutuksen olen suorittanut Helsingin Hieronta Akatemiassa vuonna 2012.

Satu Järvinen
Jalkaterapeutti AMK
Koulutettu hieroja